3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

17.9.12

Laukaiseeko Hillary Clinton ”great”-sanalla hullun arabikevään?


Mitä Hillary Clinton todella tarkoitti tällä: ”Islam on suurenmoinen (upea) uskonto”?
Hillary Clinton komments on anti-islam video. Islam a great religion. Islam suurenmoinen, upea uskonto.
Katsoin TV-uutisista videota, jossa U.S.A.:n ulkoministeri Hillary Clinton antoi virallisen lausuman egyptiläistä alkuperää olevan koptin tekemästä ”hupi”-videosta profeetta Muhamedista, Islamin perustajasta. Korvaani ”särähti” pahasti sana: great” ja nimenomaan siinä merkityksessä, kuin sen lauseesta ja asiayhteydestä ymmärsin. Yle:n uutisissa käännös suomeksi oli mielestäni väärä. Tuo sana oli käännetty suomeksi ”suuri”: (quote): ...” To us, to me personally, this video is disgusting and repressible,” she continued. “It appears to have a deeply cynical purpose, to denigrate a great religion and to provoke rage.” ….

Antakaas kun selitän tuota ”great” sanaa? Olen matkustellut paljon U.S.A:ssa ja usein minua ärsytti heidän tapansa viljellä runsain mitoin ja ihan joka paikassa sanaa “great  “, esim: ”You look great!”. Jos kääntäsimme Yle-uutisten suomennoksella great-sanan, niin mallilauseeni kuuluisi: Näytätpäs sinä isolta (suurelta) ... eli paksulta”, kun oikea käännös taasen on, että. ”Näytät hienolta, (upealta, hyvännäköiseltä)”.

Luin myös Hesarin nettilehdestä artikkelin tuosta samasta videosta, ja minuun taasen ”särähti” lehden virheellinen käännös samasta sanasta ”great” = suuri,  eikä kuin pitäisi: suurenmoinen, upea, jalo, mahtava, hieno jne. Hesarikin oli kääntänyt sanan ”great” – suuri; ja silloin koko lause sai aivan toisenlaisen merkityksen.

No, katsoin taasen tänään uudemman kerran videon, ja luin netistä eri lehtien kommentteja (nyt U.S.A-laisten), ja tulos oli vääjäämättä ja eittämättä se, että suomalaisissa tiedotusvälineissä on tahallaan annettu lukijoille ja katsojille vääränlainen tulkinta Clintonin lausumasta.Usa-laiset änähtivät, vetivät herneen neäänsä, koska he eivät voineet sietää sitä, että Clinton näin "nuoleskeli " muslimeja.

Eikä tässä vielä kaikki. Ajattelin  tänään kopioida Hesarin nettisivulta tuon kyseenalaisesti (väärin) käännetyn lauseen, mutta kummakseni se oli sieltä nyt kokonaan poistettu. ... Miksi? Mitä pelättiin? Miksi tuo lause  koettiin tässä asiayhteydessä vaarallisena?

Mm. republikaanien presidenttiehdokas Mitt Romney sai juuri  tästä samasta Clintonin lausumasta ”tuulta purjeisiinsa” ja sanoi Obaman & Clinton.Co sympatisoivan vihollisen kanssa. (...”sympathize with those who waged the attacks”…)

Tässä muutama poiminta eräiltä usa-laislilta sivustoilta nimimerkeillä kirjoitetuista kommenteista. Näistä usa-laisten kommenteista, voi aivan selvästi päätellä, että Hillary Clinton todealla tarkoitti puhessaan, että Islam on suurenmoinen (upea, hieno) uskonto, eikä kuten suomalaiset tiedotusvälineet ovat kääntäneet, että Islam olisi suuri uskonto …siis kannattajamäärältään ja levinneisyydeltään suuri uskonto.

If it is so great! Why not join it Mrs. Clinton?
To defend Islam over our first amendment rights is disgusting.
To defend Islam instead of standing up for womens rights is disgusting.
To defend Islam instead of standing up for freedom is disgusting.
You Mrs. Clinton are disgusting.

Great idea. It is a great religion of peace after all and we all know how well they treat women.

We appreciate the many muslims ...  blah, blah, blah …  very tough stance Hillary...
Thanks for lecturing the Mooslems about free speech ... I am sure everything is
all better now...
“Quoted for truth.”: And a truly great religion is marked by the ability to withstand such slander, and get even stronger because of it, by demonstrating otherwise, not doing exactly what the criticism portrays.

Ja tähän on  tultu.
(Oma kommenttini)

Maailma on kusessa. Kukaan ei uskalla panna hanttiin enää muslimeille, koska pommi voi räjähtää missä ja milloin vain mistä tahansa syystä. Siis: ”Ei savua ilman tulta”. Jotain on muslimaissa pahasti vinossa, koska mikään ei nyt tunnu olevan kohdallaan ... kaikki on pielessä ja vinksallaan. Mennäänkö tästä mukamas vapauttavasta ”arabikeväästä” kuin ojasta allikoon  eli hulluun ”arabisyksyyn”, jolloin entistäkin ahdasmielisempi  ja entistäkin fundamentalistisempi uskonnollinen depotismi nostaa päätään. 
Yhtäällä liberaalimuslimit, demokratiaa, vapautta, oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa vaativat aloittivat ns. ”arabikevään” , josta Hillary Clinton oli Israelin vierailulla heinäkuussa  kehoittanut Israelia katsomaan arabikevättä kokonaan uudessa valossa. (quote): ...”Israel on ollut huolissaan, kun arabikevään kansannousut ovat pyyhkäisseet vallasta Tunisian, Egyptin, Libyan ja Jemenin johtajat. Clinton rohkaisi Israelin Simon Peresiä ajattelemaan mullistuksia paitsi Lähi-itää ravistelevana epävarmuuden lähteenä, myös uutena mahdollisuutena.Tämä on mahdollisuus edistää yhteisiä tavoitteitamme turvallisuudesta, vakaudesta, rauhasta ja demokratiasta", Clinton sanoi.

Toisaalla Clinton myötäilee muslimi-fundamentalisteja (esim. vallaheja), vapautta,  demokratiaa ja länsimaita vastustavia ja eritoten juutalaisia ja kristittyjä vihaavia muslimeja myötäilemällä ja ”nuoleskelemalla”  islamia uskontona (hmm ... kenen käskystä?), uskontoa, joka käskee surutta tappamaan kaikki ”vääräuskoiset” eli ei-muslimit. Tästä esimerkkinä, muutama suura Koraanista: Suura 9:5. ”Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain (siis ei-muslimien) verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, ...” Suura 47:4. ”Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät! ”....”ja varustakaa (muslimit) heitä vastaan niin suuri sotavoima ja hyvin ravittuja ratsuja kuin vain voitte, säikyttääksenne siten sekä Jumalan vastustajat että omat vihollisenne.” Suura 8:60 ”Taistelkaa heitä (siis ei-muslimeja) vastaan (tai: tappakaa heidät), Jumala rankaisee heitä teidän kädellänne ja saattaa heidät häpeään.” Suura 9:14  Ette te (muslimit) surmanneet heitä, vaan Jumala heidät surmasi; etkä sinä (Muhammed) ampunut, kun joustasi käytit, vaan Jumala ampui.” ....


Katsoin YouTubesta pätkän  (”trailerin)” tuosta videosta, ja voin sanoa, että minua se ei oikeastaan edes naurattanut ... huonoa huumoria. Mutta totuuden nimessä täytyy sanoa, että olen nähnyt huonompiakin huumori-videoita, mutta ei ole kyllä kertaakaan tehnyt mieli hyökätä esimerkiksi yhdenkään suomalaisen kimppuun Spede-elokuvan jälkeen, vaikka Spede tavantakaa on tehnyt pilaa suomalaisen miehen pää-prototyypistä ”turhapurosta” ja blondilogiikasta..

Väitänkin, että suurin osa noista kadulla mellakoivista ja Molotovin-coctaileja viskovista ja Israelin ja U.S.A.:n lippuja polttavista muslimeista ei ole edes nähnyt videota ja jos on nähnyt, niin ei ole ymmärtänyt mitä siinä sanotaan. Video on ala-arvoinen, lapsellinen, öykkärimäinen ja panetteleva, eikä se tee oikeutta kenellekään ... ei edes videon tekijälle (tekijöille). Ja aivan kuten alla olevan videolinkin henkilö epäileekin, tässä on aivan jotkin muut asiat takana ja vaikuttajina kuin juutalaiset/kristityt vastaan muslimit.

Katso YouTobesta video: “ A Muslim's reaction to Muhammad Movie Trailer Innocence of Muslims by Sam Bacile Response [  http://youtu.be/gg8Ynsr-5G  ].

Toivon, että muslimit kautta maailman näkevät tuon edellä mainitun ja todella asiallisen videon ja antavat asian olla. Tuo profetta Muhamedia halventava video on niin ala-arvoinen, että siihen ei kannata kenenkään haaskata ajatustakaan. Jos annatte itsenne muslimeina provosoitua tuosta filmistä, niin se osittaa, että toimitte juuri niin kuin videontekijä ala-arvoisesti ja raukkamaisesti haluaakin teidän provosoituvan. Siis menette kirjaimmellisesti halpaan. Tällaiset provosoivat filmit ja karikatyyrit ovat kuin halpamaisesti ja raukkamaisesti asennettu sytytyslanka, kuoppa tai ansa, johon nimenomaan nuo alhaiset, raukkamaiset  ja provosoivat yksilöt toivovat, että  muslimien ääriainekset ns. kiihkomieliset fundamantalistit lankeaisivat, ja näin he paljastaisivat itse itsensä, eli,  toimisivat juuri siten mistä heitä syytetäänkin.

Tästä videosta suivautuneet muslimit, tehkää kuten jokainen oikeamielinen, lähimmäisiä rakastava ja hyvää tahtova ihminen ajattelee ja sanoo: ” So, what ... näitä kusipäitähän  on ollut ennenkin ja tulee aina olemaan ... ei kiinnosta meikäläistä”. Peskää kätenne kiihkoilusta ja väkivallasta ja tuokaa julki mielipiteenne siitä, että tällaisiin lapsellisuuksiin ei pidä suhtautua kiihkomielisen vakavasti eikä etenkään äärimmäisen väkivaltaisesti kostamalla viattomille, sillä pian ollaan siinä mitä kaikki pelkäävät –SODASSA - III:ssa maailmansodassa, jossa voittajia ei ole, vaan melkein koko maailma tuhoutuu. Raamatussa Johanneksen ilmestyskirjassa ennustetaan, että ihmiskunnan viimeisessä ja tuhoisimmassa sodassa tuhoutuu ¾ ihmiskunnasta, ja maa muuttuu näille lopuillekin asumiskelvottomaksi.

II:n maailmansodan aloitti Hitler ja hänen suuruudenhullu ajatuksensa Kolmannesta Valtakunnasta, jossa ei ole vääräuskoisia  eikä väärärotuisisa. Meidän kristittyjen tulee muistaa omat ristiretkemme, invisitiomme ja conquistadorimme, ja että jopa meidän kristillisen kirkkomme oppi-isä Martin Luther lietsoi juutalaisvihaa kirjassaan vuodelta 1543 – ”Juutalaisista ja heidän valheistaan”. Tässä muutamia otteita hänen kirjastaan.: He (juutalaiset) elävät joka päivä vaimoineen ja lapsineen pelkästä varastamisesta. ... heidän pitäisi roikkua hirsipuussa 7 kertaa korkeammalla kuin muiden varkaiden ... Ensimmäiseksi:- Heidän koulunsa ja synagookansa sytytettäköön tuleen.... ja heidät karkoitettakoon maasta. ...heistä on pikaisesti päästävä. ... heidän kanssaan on meneteltävä kaikella armottomuudella. ... jollei mikään tahdo auttaa, niin meidän täytyy karkoittaa heidät pois kuin hullut koirat. ....

Kiristillisen kirkon isät suivaantuivat jo keskiajalla juutalaisten Thalmudista, jossa paneteltiin ja pilkaattiin kristittyjen Messiasta. Rakas Vapahtajamme ja Mestarimme Jeesus (Jeshua ha´messaiah) sanoi ja opetti aivan oikein (ajatus nykykielelle jotensakin näin): meidän ei tule taistella kirvein ja miekoin aatemaailmojen ja uskontojen vuoksi, vaan meidän tulee taistella epäoikeuksia ja vääryyttä ja sortajia vastaan - pahuutta, pahuudenvoimia ja -valtoja vastaan.  Mikään ideologia, aate, uskonto ei ole sen arvoinen, että sen vuoksi kannattaisi hankkia sielullensa vanhingon ja joutua helvettiin.

Emmekö todellakaan ole oppineet (puolin ja toisin) historiasta yhtikäs mitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.