3E-liike kasvaa ja vahvistuu

3E-liike kasvaa ja vahvistuu
3E, EXIT EU EURO on ainoa mahdollisuutemme

28.5.17

6. Suursodan uhka ja Lähi-idän ja Afrikan kriisi



6. Suursodan uhka 
............................................................

Ukrainan sisällisota lähenee loppuaan ja eskaloituu sitä ennen lyhyeksi suursodaksi.

Näky, tiedonsana ”verhon” takaa perjantaina 11.11. 2022, Anne Lindell


Venäjä vetäytyi viikolla 45 Khersonon kaupungista ja sen lähialueilta harkitusti ja tarkoituksella. Kyseessä ei ole, kuten siltä saattaa näyttää ja lännen valemediat toitottaa, antautumien, peräytyminen, vaan taktikointi. Kohta maa jäätyy ja Ukraina ilman muuta alkaa siirtää joukkojaan Khersoniin (on ansa), koska kuvittelee, että alue on nyt Ukrainan hallinnassa, luovutettu Ukrainalle.

 

Koska tänä syksynä ennestäänkin huonot tiet ovat olleet kuoppaisia, mutaisia ja pettäisivät tiet raskaitten ajoneuvojen alla, ja siksi sodankäynti ja asemien siirtelyt olisi zodan loppunäytöksen aikana molemmille puuolille hankalaa.  On parempi odottaa, että maa jäätyy. Eli kohta rytisee.

 

Ilmeisesti pitää paikkansa tieto, että Khersonin ja sen lähialueen kaikki asukkaat on evakoitu Venäjän puolelle. Sellaista lukua minulle näytettiin kuin 120 000.  Ukrainan marionettihallinto, eli NATzO:n, EU:n, Biden & Co:n eli lännen eli Cabalin käsikassara, ei suostu rauhanneuvotteluihin (ei anneta suostua), joten se siitä. Armon aika on ohi.

 

Venäjällä on varaa aseistaa ½ milj, koulutettua sotilasta ja huippusotateknologista zotakalustoa milloin tahansa tähän lännen (lue Cabalin) zotaan Ukrainan näyttämöllä. 300 000 venäläistä sotilasta on jo tulossa ja lähellä zota-aluetta. Kyseessä on siis sotilaitten vaihdos - ei perääntyminen. Jo taistelleet venäläiset sotilaat lähtevät kotiin.

 

Nyt pelkona on, että länsi (lue Cabal) & NATzO epätoivoissan yrittää vanhanaikaista (jääkiekkotermi, laukaistaan maalin takaa), eli yrittävät toisaalta ja arvaamattomalta paikalta ”Mainilan laukauksia” kuten silloin maaliskuussa 2022 Luhanskissa, mikä oli (muka) hyvä syy ukrainalaisten hyökätä Ukrainan Donetskin alueelle, sillä he (länsi) syyttivät päiväkodin pommi-iskua venäläisten tekemäksi. Täysin mahdoton yhtälö, sillä Venäjältä ammuttuna k.o. pommi olisi pitänyt kiertää päiväkodin lähialueen kokeita kerrostaloja. "Pommi" oli mitä ilmeisemmin ammuttu singolla ja aika läheltä, tai muokaroitu aukko, koska palojälkiä ei lainkaan näy, eli oli ukrainalaisten partisaanien (Azov-neonastien) terzori-isku. Ei epäilystäkään.


Eli lännen aikeen ovat mitä ilmeisemmin tällaiset:

1.        Lännen (lue Cabalin) tarkoituksena on nujertaa Putin ja Trump, koska molemmat ovat uhka NWO:lle ja sitä mukaa Klaus Schwabin Great Resetille.

 

 

2.       Suomeen tuodaan lisää NATzO-joukkoja ja paljon, ja vaivihkaa salaa joukkoja ja kalustoa siirretään lähelle Venäjän rajaa. Minulle näytettiin Vantaalla tarkasti vartioitu, 2 kerrosta + kellari, neliskanttinen rakennus (1 kerr. n. 50 m2) NATzO:n varastorakennus, jonka kellarissa on sievissä pinoissa katosta lattiaan tuhansia sinkkiarkkuja. Annettiin myös nimi ”Vallila”. Näytettiin yksinäinen, metsän keskellä oleva lentokenttä, jossa oli todella pitkä kiitorata. Annettiin nimi Hulppila, ja sijainti jossain Tampereen ja Turun välillä. Tämä on salainen NATzO:n kuljetuskoneitten kenttä, ja tie sinne on tukittu tällä hetkellä.

 

3.       Varoitettiin, että Venäjän raja lähialueella Suomessa tapahtuu terrori-isku, pommi-isku, johonkin rakennukseen, ja mitä ilmeisemmin joko kouluun tai lastenkotiin ja sellaisen aikana, jolloin sillä ei ole ketään sisällä. Iskusta syytetään Venäjää. Näin Suomi NATzO:n kumppanina saa hyvän syyn vastaiskuun, ja 3:s maailmansota alkaa täysillä myös Suomen maaperällä, ilmatilassa ja merialeuilla Ukrainasta iso osa pommitetaan kraattereiksi.  Etelä- Suomi aina Kirkkonummelle saakka tulee evakuoida ja samoin Itä-Suomi.

 

4.       NATzO ja länsi (lue Cabal) ja Suomi ja Ukraina häviävät sodan, sillä Kiina tulee Venäjän avuksi.

 

5.     Valitettavasti Israelin arkkiviholliset, Iran, Egypti, Jordan käyttävät sekasortoa hyväkseen ja hyökkäävät Israeliin Palestiinan alueelta. Iran jopa yrittää laukaista ”likaisen pommin”, ydinpommin Israeliin, mutta laukaisu epäonnistuu … onneksi. Iran ei laukaise pommia omalta maaperältään. Nappia painetaan, mutta ”verhon” takaa laukaisu estetään … quantium-teknologialla. Minulle näytettiin sellainen maa kuin Jordan, eli Iranin ydinase olisi siellä. Keskellä kauhua ja sekasortoa Israel tajuaa, että he ovat turvautuneet ”paperitiikeriin” … konkurssikypsään länteen (Cabaliin) ja NATzO:on.


6.      Tuhoisimmat taistelut tullaan käymään Ukrainassa ja Israelissa. Suomesta Venäjä miehittää väliaikaisesti Lapin ja osan Itä-Suomea.  Miehitetyn alueen raja kulkee suurin piirtein Oulusta Joensuuhun. Saman kartan näin enneunessa v. 2010. Täaät pääset lukeman nuo 2 enneuntani, avaa kansio 16. ja etsi 1. Muslimit ja 2. Bunkkeri  https://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/


7.      Suomalaisten poikien ja miesten verta ei tule vuodattaa, sillä tämä on NATzO:n zota, ei Suomen ja Venäjän väline zota. Suomi on tehnyt valtavan ja täysin laittoman virheen päästämällä NATzO:n maahamme, ja sen Putin ymmärtää. Venäjä ei valloita Suomea. Rauhanneuvotteluissa rajat ennallistetaan ja hyvät ja lämpimät välit Venäjän kanssa palautuu. Norja ja Ruotsi tulevat avittamaan Suomea ruuan ja energian ja muitten tykötarpeitten saannissa. Itä-Suomessa on zodan aikana hankalaa, koska NATzO.n joukkojen häätämiseksi on ollut Venäjän pakko tuhota tietoliikenteen ja sähkönjakeluverkot ja bensa- ja dieselpumput. Siksi sieltä tulisi evakuoida asukkaat Länsi-Suomeen.

 

8.      Kehotan suomalaisia rukoilemaan rauhan puolesta ja että meillä kaadettaisiin nopeasti maanpettureina neonasti-hallitus ja eduskunta hajotettaisiin ja presidentti asetettaisiin pois virasta. Ruuan hamstraamista en suosittele kuin korkeintaan parin viikon tarpeita varten, sillä apua tulee läntisistä naapurimaistamme ja yllätys yllätys Venäjältä.

 

Tiedote on salainen. Ei yleiseen jakeluun.

 

Anne Lindell, näky ja tiedonsanat pe 11.11. 2022

…….

Neuvo Suomelle: On kiireellisesti saatava Suomen armeija pois maanpetturi-hallituksen, -eduskunnan ja -presidentin talutusnuorasta. On etsittävä Suomesta oma Q-ryhmä: armeijan korkea-arvoisia johtohenkilöitä, virassa olevia ja jo eläkkeellä olevia, ja puhdasmielisiä ja jaloja ja isänmaallisia, jotka kokoontuvat ja lyövät viisaat päänsä yhteen, ja jotka tajuavat, että Venäjä-viha on idioottimaisuuden alku, ja Suomen ja suomalaisten loppu.



*************************************************

............................................................
............................................................
............................................................
............................................................
Silmukka kiristyy Lähi-Idässä. Globaali ”filunkipeli” täysin mahdollinen.  


Globaali filunkipeli, Obama,. Olland, Cameron, Putin.
Kirj. Anne Lindell, 29.8. 2013

Venäjä on tässä asetelmasssa täydellinen arvoitus. Iran uhkaa iskeä Israeliin, jos U.S.A. ja mahdolliset liittolaiset Englanti ja Ranska iskevät Syyriaan. Mielestäni U.S.A.:n joukkojen  todellinen  eli pääkohde saattaa yllätys, yllätys olla Iran. Iranhan  tukee Syyrian hallintoa, uhkailee Israelia ja  aseistaa Libanonissa Hizbollahia ja Gazassa Hamasia. En yhtään ihmettelsisi, jos tänä yönä tai huomen aamuna pommitetaan sekä Syyria että Irania samanaikaisesti. Mielestäni Yhdysvallat ovat puhuneet korskeudessaan itsensä pussiin. Molemmat vaihtoehdot ovat erittäin huonoja, ja molemmat voivat  johtaa katastrofaalisiin seurauksiin, eli, kyse onkin dilemmasta: sekä toimiminen että toimimattomuus on tuhoisaa. Mitä äänekkäämmin ja useammin länsijohtajat toistavat samaa sanomaa sitä enemmän he luovat itselleen painetta toimia. 

Asiantuntijat maailmalla uskovat, että Yhdysvallat, Britannia ja Ranska tekevät mereltä käsin yksittäisen ja yhtäaikaisen täsmäiskun usemapaan tärkeään kohteeseen pikänakantman ohjuksilla, koska Syyrialla on imatorjunta-aseistus toiminassa. Siis he ovat aivan samaa mieltä kuin minä. Nopeat yllätysiskut samanaikaisesti tärkeisiin sotilaallisiin tukikohtiin ja tuotantolaitoksiin ja infran kannalta tärkeisiin kohtesiin, kuten esim. lentokenttiin yms. Mielestäni maajoukkueita ei käytetä ... ei ainakaan tässä vaihessa, sillä oletetaan, että al-Assad on jotain oppinut historiasta, ja hänellä on tuoressa muistissa, miten kävi muille korskeille niskuroijille kuten esim. Saddam Husseinille ja Muamar Kaddafille. 
Mitä tekee Putin, mitä tekee Iran, ei hyvältä näytä.
Länsijohtajien pitää nyt punnita, kumpi riski on isompi: toiminnan seuraukset - - -> suursota, ja että Iran voi hulluudessaan laukaista ydinpommin Israeliin, vai kestääkö  toimimattomuuden aiheuttama uskottavuuden menetys, jolloin selvänä riskinä on, että  sisällisodan helvetti näännyttää ja kurjistuttaa entisestään Syyriaa, ja sota voi kuitenkin myöhemmin johtaa suursotaan, joka lopuilta leviää kaikialle maailmaan - - - > III Maailmansota, ”Harmagedon”.  Onko enää viisasta sanoa, että, katsotaan ja odotetaan, ehkä asiat tästä itsestään lutviutuvat. Minulla on sellainen hytinä, että länsiliittoutuma ei enää odota. Heillä ei ole muuta valinnanvaraa kuin iskeä Syyriaan ja jopa Iraniin.

P.S. Yksi asia tuli tässä illan mittaan mieleeni, eli: miettikääpäs, miten olisitte reakoineet, jos Venäjän presidentti Putin olisi noin vain yksikantaan ilmoittanut, että pian Venäjä tekee pommi-iskuja Syyriaan. 
Siteeraan tähän lopuksi  torstai-iltayöllä n. klo. 0:10 saamaani älynvälähdystä, kun mietin mitä motiiveja U.S.A.:lla olisi tällä kertaa hyokätä Syyriaan. Tämä sama "heurekea-ajatus" löytyy Uusi Suomi verrkolehden kommentistani nr. 11. ks. linkki alla (quote): .... "sota piristää aina ihmeellisesti maailmantaloutta etenkin öljyntuottajamaitten taloutta. Saadaan taasen hissattua polttainehintoja taivaisiin ... muka "öljykriisi".

Ahaa ... nyt minä keksin" Heureka!!! Israelhan on ilmoittanut alkavansa öljyntuotannon vast´ ikään löydetyillä öljykentillä ensi vuonna ... ja ne öljylöydökset on valtavat. Hmmm ... jos sotatilanne tulee, niin Israeliin mitä ilmesemmin isketään ei vain Iranista, vaan myös Egyptistä ja mahdollisesti myös Libanonista ja Jodaniasta ... Syyria on pois suljettu, koska sitä ennen sen asevoimat on tuhottu. 

Obama pelaa kaksinaamaista peliä ja on oikeastaan liittoutunut saudien kanssa. Ovela ketkuli. Obaman tarvitsi vain yhden syyn hyökätä Syyriaan ja suututaa näin Iranin iskemään Israeliin, ja näin ei kukaan voisi häntä (puhdasta pulmusta) syyttää Israelin öljyntyotannon tuhoamisesta.  Siis kyse oli sittenkin öljystä - taas ja jälleen kerran.

Obama! Sinut on paljastettu! " ....
...........................................................................................
Lisätiedote torstaiaamuna  29.8. 2013

Raporttien mukaan USA:n Jordaniaan sijoittamat joukot siirtyvät panssarein ja ilmavoimin tuettuna kohti Syyrian rajaa valmiina iskemään Syyrian kohteisiin.
Siis maajoukkueitten käyttö on täysin mahdollista, aikaisemmista vakuutteluista huolimatta. Selvääkin selvemmmin suursodan uhka leijuu ilmassa.
Syrian map, Syyrian kartta, mobilisoinnit 28.8.- 13 mennessä
P.S Artikeli on jukaistu Uusi Suomi –verkkolehdessä,  28.8. -13ja siihen on tullut  jo 16 kommentia, jotka voitte käydä lukemassa täältä: http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148133-silmukka-kiristyy-lahi-idassa#comment-2300886
............................................................
Nyt voi jopa syttyä suursota - YK:n R2P klausuli velvoittaa iskuun Syyriaan  

YK:n klausuli R2P velvoittaa puuttumaan Syyrian sisällisotaan, pakolaisia, suursota, Lopun Aika
Kirj. Anne Lindell 29.8. 2013 

Peruutus vaihdetta ei ole. Suursota on vääjäämätön. “Velvollisuus suojella”, “the responsibility to protect” (R2P tai RtoP), eli, YK:n R2P-klausuli velvoittaa Syyrian ulkopuolisia valtioita jopa sotilaallisesti puuttumaan Syyrian sisällissotaan. Ja nyt on enemmän kuin aihetta puuttua tilanteseen vaikka pakolla ja asein, sillä  jo pelkästään n. 1 milj, syyrialaislasta asuu teltoissa Syyrian ulkopuolella pakolaisleireissä, joissa on pian nälänhätä, jollei asiaan puututa välittömästi. Pelättävissä on, että valtaisa pakolaisvirta alkaa levitä Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta (lähinnä Egyptistä),  kohti Eurooppaa ja aina Pohjoismaihin saakka. Tätä pakolaisvirtaa ei pysäytä mikään eikä kukaan, ja se jos mikään heikentää entisestään EU-maitten rapakunnossa olevaa taloutta. Olemme menossa kohti hirvittävää ja tuhoisaa katastrooffia. 

Tässä profetiaaninen enneuneni vuodelta 1997, joka nyt on alkanut toteutua. ”Euroopan ja muun maailma katastrooffi”:
http://annelindell.blogspot.fi/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

YK:n turvallisuusnevostosta ei taida tulla valtuutusta tutkia Syyriassa tapahtuneita sotarikoksia kansanmurhana, ja vaatia sotasyyllisia tuomittavaksi, koska  Syyria ei ole kansainvälisen tuomioistuimen jäsen, eikä siksi Syyria ole allekirjoittanut Rooman sopimusta. Joten sotilaallinen puuttuminen taitaa olla ainoa keino panna stoppi tälle mielettömyydelle ja raakuudelle. 

Monet lehdissä, TV:ssä aj internettin foorumeilla epäilevät asiantuntijoitten tavoin, että tässä vaiheessa ei vielä voida edes olettaa, että olisi käytetty jotain myrkky- tai hermokaasua, ja että kyseessä olisi edes Syyrian hallitus takana. Itse EN asetu edelliselle kannalle. Antakaas´ kun selitän, eli, kun katselin videokuvia tilanteesta, missä  hallituksen joukoista koostunut sotilaallinen viranomaistutkintaryhmä tuli noutamaan ja tarkastamaan kaasumyrkytyksen uhreja, niin he ilmeisesti tiesivät, että kyseessä ei ollut ”sariini”-hermokaasu, koska heillä ei ollut kaasunaamareita eikä suojahaalareita. Tästä päättelin, että al-Assad tietää tasatarkkaan mitä kaasua on käytetty, joten  myrkkykaasuisku on tehty Syyrian halltituksen suostumuksella ja siunauksella. Lisäksi tehtiin vielä hyvin nopeasti  pommi-isku samalle alueelle ja lisäksi YK:n tutkijoitten pääsy paikalle estettiin lähes viikon ajan, ja lisäksi paikalle tulleen YK:n tukimusryhmän autokolonnaa tulitettiin. ... Mitäs´ tästä sanotte? 

Ulkomaalaiset avustustyöntekijät ovat Syyriassa todellisessa hengenvaarassa. Paikallinen siviilijärjestö kyselee, että miksi ette tee mitään sodan lopettamiseksi, ja avustustyöntekijät ihmettelevät, miksi he itse eivät tee mitään sodan lopettamiseksi. Suuri kysysmysmerkki on, että mistä tässä oikein soditaan  ja kuka ketä vastaan, ja että onko tällä sodalla olemassa lainkaan voittajia. 

Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry lausi eilen illalla, että on kiistatonta, että Damaskoksen  liepeellä on käytetty myrkkykaasua, mutta mitä ... se on vielä epäselvää, ja tulokset saadaan aikaisintaan 2:n viikon kuluttua. 

Eräät asiantuntijat ovat sitä mieltä, että U.S.A.:n  olisi ilman YK:n suostumusta ainakin tuhottava välittömästi ohjusiskuin kemiallisten aseiden kuljetusjärjestelmät, ja siihen heidän ei tarvitse saada YK:lta lupaa eikä siunausta, koska kansainvälisen YK:n klausulin mukaan aina on olemassa oikeus siivilliväestön suojatoimiin, vaikka se vaatisi jopa aseellisen puuttumisnen tilanteeseen. Tätä klausulia kutsutaan juuri tuoksi “the responsibility to protect”-klausuliksi, eli “velvollisuudeksi  suojella”. 

Damaskos on historiallisesti tunnettu maailman vanhinpana kaupunkina, ja pelättävissä on, että Raamatun "Lopun Ajan" profetia totetuu, eli Damaskos tuhotaan maan tasalle ...eli,  ei jää kiveä kiven päälle. Vanhan Testamenin profeetan Hesekielin kirjan luvut 38–39 näyttävät kuitenkin kuvaavan globaalit mittasuhteet saavaa tapahtumaa, mahdollisesti jopa rajoitettua ydinsotaa. Jos tämä Syyrian sisällisota ja ulkopuolisten valtioitten (lähinnä U.S.A. Venäjä ja mahd. Britannia ja Ranska) puuttuminen johtaa siihen, mistä myös Ilmestyskirja puhuu eli ”Harmagedoniin”, niin tämä valtaisa taistelu ei  tiedä hyvää muulle ihmiskunnalle, koska se merkitsee hirvittävän ”vaivan ajan” alkamista juuri ennen Jeesuksen Kristuksen toista tulemusta. Raamatun mukaan tämä ajanjakso sisältää ennenkokemattomia vaikeuksia ja ahdistuksia. Jeesus varoitti tästä ajanjaksosta: ”Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule ”(UT, Matt. 24:21). 

P.S. Kannatta lukea myös edellinen blogikirjoitukseni, [ http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147901-suursota-iii-maailmansota-voi-syttya-jo-ensiyona  ], jossa on linkkejä, joista avautuu enemmän tämän ajan näkijöitten profetioihin ja ennenkaikkea, mitä Raamatusta löytyy tästä aiheesta ... eli ”Lopun Aikojen” ennusmerkeistä ja profetioista 

Artikkeli on julkaistu Uusi Suomi –verkkolehdessä 27.8.2013, ja siihen tuli 30 kommenttia, joita voit käydä lukemassa täältä: http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/148002-suursota-syttyy-ykn-r2p-klausuli-velvoittaa-iskuun-syyriaan
............................................................
Suursota, eli III maailmansota, voi syttyä ihan milloin tahansa


Suursota, Il. kirja: Harmagedon, Hesekiel:Googin ja Maagogin sota, Länsilittoutuma, Venäjä, Kiina Syyria, Egypti, Libanon, Turkki. Iran, Irak, Saudi-Arabia, pic. Anne Lindell
Kirj. Anne Lindell, 29.8. 2013

Tiedoksi kaikille maailman kansoille sunn. 25.8. Yhdysvaltain puolustusministeri Chuck Hagel ilmoitti, että Yhdysvaltain armeija on valmis mittaviin sotatoimiin Syyriassa, jos presidentti Obamalta tulee sellainen käsky. Kaikki on Lähi-Idässä pedattuna suursotaa varten. Yhdysvallat voivat jos vain haluavat aloittaa sotatoimet, sillä heillä on nyt syy ja motiivi olemassa, joten milloin tahansa voi suursota syttyä Lähi-Idässä – eli  vaikka ensiyönä, huomenna, ylihuomenna.  

Tilanne Lähi-Idässä näyttää erittäin vakavalta. On paljastunut, että Syyriassa on käytetty kemiallisia aseita siiviilejä vastaan. Obama piti nimenomaan kemiallisten aseitten käyttöä ”viimeisenä pisarana”, jonka jälkeen U.S.A. puuttuu asioitten kulkuun. 

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja Ison-Britannian pääministeri David Cameron keskustelivat lauantaina 24.8. -13 puhelimessa 40 minuuttia. Heidän kerrotaan tulleen siihen päätökseen, että Syyriassa al-Assadin hallinto teki 21. elokuuta kemiallisen iskun Damaskoksen lähellä. "Se, että presidentti al-Assad kieltäytyy yhteistyöstä YK:n kanssa, saa uskomaan, että hallinnollaan on salattavaa", lukee Ison-Britannian pääministerin kanslian lausunnossa. 

24.8. Lääkärit ilman rajoja –järjestö kertoi, että niihin sairaaloihin, joissa työskentelee sen työntekijöitä, saapui noin 3600 neurotoksisia oireita kärsivää potilasta. Heistä 355 on jo kuollut. 

Venäjä puolestaan kehottaa niitä, jotka puhuvat mahdollisista voimatoimista Syyriaa vastaan, olemaan järkeviä, ilmoitetaan Venäjän ulkoministeriön virallisessa julkilausumassa. 

Seurataan tilannetta ja rukoillaan suojelusta ja varjellusta sodan jalkoihin joutuneille, ja muistetaan rukoilla myös Israelin puolesta.  

Allaolevassa linkissä ennustuksia, profetioita, artikkeleita ”Elä ihmeessä” blogiltani  suursodasta ja myös Israelin asemasta kaiken tuhon ja kauhun keskellä:
http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/15-tunnettuja-aikamme.html

Ollaanko menossa kohti ”Lopun Aikoja” ja kohti ”Harmagedonia” ? Ilmeisesti, sillä ”Lopun Ajan” ennsumerkit ovat käymässä toteen. Jos olet kiinnostunut tietämään, mitä nuo ennusmerkit oikein ovat, niin lue tästä lisää:
http://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.fi/2013/05/5-elammeko-juuri-nyt-lopun-aikoja.html

P.S. Artikkeli julkaistu myös Uusi Suomi –verkkolehdessä 25.8.2013, ja siihen tuli 51 kommmentia, joita voi käydä lukamassa täältä: http://annelindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/147901-suursota-iii-maailmansota-voi-syttya-jo-ensiyona
..................................................

1 kommentti:

  1. Siis eihän yksikään näistä ”ennustuksista” ole toteutunut sinnepäinkään?? Ettet vaan tarkoituksella yritä antaa väärätietoa? Jos olen väärässä,todista toteutuneet ennustuksesi. Ystävällisin terveisin: Janus Piho

    VastaaPoista

Kommentoi vapaasti ja rohkeasti ja mieluiten omalla nimellä.